Future Elite Learning Institute

De ce F.E.L.I ?

De ce F.E.L.I ?

De ce F.E.L.I. ?

Doar cei care sunt in comunitatea F.E.L.I stiu sa raspunda la aceasta intrebare.

 

“Pentru ca seara imi iau copilul fericit de la after, pentru ca este ca o a doua familie pentru copilul meu, pentru ca la F.E.L.I se zambeste si lumea este bine dispusa chiar si la 7 seara!Pentru ca avem parte de oameni profesionisti , placuti, pozitivi, iubitori!Si pentru ca Tudor a gasit Fericirea,Echilibrul,Linistea,Iubirea!”

Oana M.  mama lui Tudor, clasa pregatitoare

 

 

“F.E.L.I pentru ca reprezinta siguranta si incredere. Ma simt linistita sa-mi stiu copilul intr-un mediu calitativ si iubitor cum este aici.Evolueaza rapid pe fiecare zi ,este curioasa si vesela…asta ma face sa cred ca se simte intr-un mediu confortabil la gradinita.”

Virginia -mama Sofiei  ,grupa mare

 

 

“Pentru Raris  ,Feli Kids este  acasa. Un copil frumos si sensibil care se dezvolta intr-un mediu curat, cu o alimentatie sanatoasa, inconjurat de personal extrem de bine pregatit pedagogic si psihologic , caruia ii pasa. Aici el isi povesteste temerile, trairile si primeste un sfat “autorizat.” Aici se joaca si invata jucandu-se .Aici ii sunt intelese si cultivate pasiunile, fiind incurajat pentru fiecare realizare si motivat sa continue in caz de nereusita. Intr-un cuvant un loc creat de oameni frumosi, din suflet pentru suflet!”

Madalina – mama lui Raris clasa pregatitoare

 

 

“Pentru ca cel mic se simte ca acasa, iubit si ocrotit. Pentru ca o iubeste pana la planeta Pluto pe Teacher. Pentru ca fiecare zi este plina de multa veselie si joaca ,dar si de formare si educatie. Thank you, Feli!”

Alina- mama lui Tudi grupa mare