Future Elite Learning Institute

Echipa

Echipa

 

“Sunt mama ,psiholog,profesor,indrumator.Toate acestea imi doresc sa fiu pentru copii.Imi doresc asta de mica.E un vis implinit.Ce inseamna F.E.L.I pentru mine? E cel de-al treilea copil al meu.Mi-am propus sa creez un spatiu pentru cei mici in care sa se simta acceptati ,iubiti,intelesi…in care lucrurile sa se intample firesc  si ei sa-si doreasca sa revina cu drag .

F.E.L.I nu este o intamplare,este ceva la care am visat mult,ceva pentru care am muncit mult si in care am crezut mult.Sufletele mici merita intelegere si afectiune ,ei stiu ca prin sustinere si dragoste invatarea are loc firesc.Echipa mea este cea care face lucrurile sa mearga si a inteles de la inceput ca dragostea pentru copii este motorul acestui centru”

Feli ,manager F.E.L.I.

 

“Imi spune sa zic cateva cuvinte…cum sa descriu in cateva cuvinte ani?Si ma gandesc …imi vin in minte doua cuvinte:dragoste si prietenie ,asa descriu eu anii in care am lucrat in echipa F.E.L.I. Sunt de la inceput in aceasta echipa ,ne leaga dragostea fata de copii si o prietenie stransa.Auzi despre multe locuri :ca se lucreaza in armonie ,ca sunt o familie…ce credeti? la noi chiar asa este .Este locul unde copiii vin cu drag,unde simt ca sunt acasa,o a doua casa pentru ei ,cum este si firesc sa fie si totul datorita noua …si totul datorita ei.Multumesc Feli pentru  fiecare zi in care faci ca in acest loc sa ne simtim ca acasa ,atat noi cat si copiii!

Nati -English teacher ,profesor invatamant primar Afterschool

 

“Ma numesc Diana Govoreanu .Pentru cei mici sunt doar Teacher,cea mai buna prietena a lor de la gradi.Eu , cu siguranta , sunt un Peter Pan ratacit in zilele noastre .Mie imi place inca sa ma joc si nu ma pot desprinde de copilarie.Pentru mine , sa lucrez cu copiii este o bucurie imensa.Chiar daca pare greu de crezut,eu sunt cea care invata foarte multe de la ei…pot si trebuie sa zambesc in fiecare zi pentru ca viata e frumoasa,gasesc bucuria facand lucruri marunte ,pot intelege mai bine ce se intampla in jurul meu,ajuntandu-i pe cei de langa sa se descopere…

De ce sunt la F.E.L.I. ? Pentru ca e un taram in care povestile frumoase continua cu magie ,emotie,curaj si prietenie…

Diana – English teacher, profesor invatamant prescolar