Future Elite Learning Institute

Declaratie de valori

Ne angajam ca echipa sa respectam valoriile pe care le promovam. Valoriile sunt :respect, empatie si  echilibru.

Echipa noastra isi doreste ca valoriile pe care le promovam sa fie intelese de cei mici.

Respect. Pentru ca respectul este una dintre nevoile de baza ale omului. Respectul este o atitudine necesara.Copilul trebuie sa se simta respectat. Asculti, intelegi, acorzi importanta, ceri scuze , nu jignesti, prin toate acestea si nu numai, copilul va intelege ce este repsectul de sine si respectul fata de ceilalti.

 

Empatie. Empatia ar trebui sa fie o materie care se preda la clasa. Noi vorbim despre empatie la dezvoltare personala si credem ca empatia  duce la o relationare buna. Empatia este o componenta foarte importanta a inteligentei emotionale. Atunci cand copiii isi dezvolta empatia si se directioneaza in actiunile lor prin filtrul emotiilor pozitive, ei vor analiza si raspunde in timp tristetilor si starilor negative ale altor persoane corespunzator, prin compasiune.

 

 Echilibru. Copiii au nevoie de un mediu echilibrat, au nevoie de constanta si siguranta. Promovam un echilbru in ceea ce pirveste relatia parinte-copil-institutie. De asemenea stim ca pentru un echilbru emotional, copilul trebuie incurajat sa-si exprime emotiile. Pentru ca cel mai valoros dar pentru un copil este echilibru emotional.