Future Elite Learning Institute

Echipa

 

“Sunt mama, psiholog, profesor, indrumator. Toate acestea imi doresc sa fiu pentru copii. Imi doresc asta de mica. E un vis implinit. Ce inseamna F.E.L.I pentru mine? E cel de-al treilea copil al meu. Mi-am propus sa creez un spatiu pentru cei mici in care sa se simta acceptati, iubiti, intelesi…in care lucrurile sa se intample firesc  si ei sa-si doreasca sa revina cu drag .

F.E.L.I nu este o intamplare, este ceva la care am visat mult, ceva pentru care am muncit mult si in care am crezut mult. Sufletele mici merita intelegere si afectiune, ei stiu ca prin sustinere si dragoste invatarea are loc firesc. Echipa mea este cea care face lucrurile sa mearga si a inteles de la inceput ca dragostea pentru copii este motorul acestui centru.”

Feli, manager F.E.L.I.

 

“Imi spune sa zic cateva cuvinte…cum sa descriu in cateva cuvinte ani?Si ma gandesc …imi vin in minte doua cuvinte: dragoste si prietenie, asa descriu eu anii in care am lucrat in echipa F.E.L.I. Sunt de la inceput in aceasta echipa, ne leaga dragostea fata de copii si o prietenie stransa. Auzi despre multe locuri: ca se lucreaza in armonie, ca sunt o familie…ce credeti? la noi chiar asa este. Este locul unde copiii vin cu drag, unde simt ca sunt acasa, o a doua casa pentru ei, cum este si firesc sa fie si totul datorita noua …si totul datorita ei. Multumesc Feli pentru  fiecare zi in care faci ca in acest loc sa ne simtim ca acasa, atat noi cat si copiii!

Nati -English teacher ,profesor invatamant primar Afterschool

 

“Ma numesc Diana Govoreanu. Pentru cei mici sunt doar Teacher,cea mai buna prietena a lor de la gradi. Eu, cu siguranta , sunt un Peter Pan ratacit in zilele noastre. Mie imi place inca sa ma joc si nu ma pot desprinde de copilarie. Pentru mine , sa lucrez cu copiii este o bucurie imensa. Chiar daca pare greu de crezut, eu sunt cea care invata foarte multe de la ei…pot si trebuie sa zambesc in fiecare zi pentru ca viata e frumoasa, gasesc bucuria facand lucruri marunte, pot intelege mai bine ce se intampla in jurul meu, ajuntandu-i pe cei de langa sa se descopere…De ce sunt la F.E.L.I.? Pentru ca e un taram in care povestile frumoase continua cu magie ,emotie,curaj si prietenie…

Diana – English teacher, profesor invatamant prescolar

“Fa ceea ce-ti place cu adevarat si nu vei mai munci nicio zi din viata ta!” este motto-ul de la care am plecat cand am ales aceasta meserie. Am ajuns la F.E.L.I. si am gasit mediul perfect in care sa-mi desfasor activitatea, am descoperit oameni minunati care imi sunt alaturi si ma fac sa vin in fiecare zi cu drag, am gasit implinirea in timp ce copii isi dezvolta aptitudinile si competentele ce ii vor ajuta sa se dezvolte armonios. La F.E.L.I suntem o familie care creste in fiecare zi!”

Feli(mica) -English/German teacher, profesor invatamant prescolar

“A fi educatoare inseamna sa stii sa daruiesti cunostinte dar mai ales suflet. Iar din ultimul primesti inapoi inzecit! Ocrotirea si educarea copilului presupune crearea de compatibilitati, rezonante intre calitatile sufletesti ale copiilor si ale educatorului si chiar nasterea unor calitati noi. Presupune, de asemenea, o slefuire a unei nestemate sub un torent de iubire. La Feli’s Kids acest torent ce prisoseste se imbiba in tot ce ne inconjoara. In rasetele cristaline, in lacrimile dorurilor de parinti, de bunici si, mai apoi, chiar de “gradi”, pentru ca Feli’s Kids este o gradinita in care multi copii plang cand pleaca acasa. Tot colectivul de cadre didactice si asistente are o singura grija principala: aceea de a se impleti in tesatura calda si plina de culori, ca o tapiserie, care sa formeze un veritabil cocon al viitorilor fluturi.”

Sorina (Sori) -English/Art Teacher, educator  invatamant prescolar