Future Elite Learning Institute

Preschool

 

Gradinita Floreasca

Gradinita autorizata cartierul Floreasca, curricula britanica, limba germana intensiv.

O echipa de pedagogi, profesori si psihologi imbina abrodari Reggio , Montesorri, Traditionale pe o structura britanica reusind sa ofere un program educational complet, care urmareste dezvoltarea emotionala, sociala si cognitiva a prescolarului.

Reusim sa aducem zambete pe fetele copiilor, fericire nemasurata, implinire. Suntem fericiti sa stim ca ei de abia asteapta urmatoarea zi sa revina, le e dor de noi in vacanta si suntem parte din viata lor. Ei conteaza pentru noi si noi pentru ei.

Suntem parteneri de joaca si de invatare!

Suntem o echipa dedicata, avem  aceleasi credinte,aceleasi interese…intelegem copiii, ne dorim sa fim in preajma lor, sa fim motorul care face totul sa functioneze.

Gradinita – predare bilingva Engleza Romana
Program 8-13/ 8-18:30
Pentru copii intre 2-6 ani

 

*numarul copiilor din grupa : 12
*activitati in functie de categoria de varsta 2-3 ani ,4-5 ani si 5-6 ani
*activitati comune pentru ca credem in importanta activitatiilor combinate (diversitatea varstelor)
*temele alese de copii  (in functie de necesitatiile si interesele copiilor)
*proiecte, munca in echipa
*implicarea parintilor
*urmarim programa avizata de Ministerul Educatiei,pregatim copiii pentru scoala respectand ritmul si interesele fiecaruia
*predare in limba engleza(incurajam invatarea prin joc,invatarea firesca,constienta)

*excursii tematice, vizite in Bucuresti si imprejurimi. In functie de tema saptamanii facem vizite in diferite locuri (consideram vizita finalizarea lectiei intr-un mod practic astfel incat ceea ce invata trebuie  si vazut): Gradina Botanica, Ferma animalelor, Muzeul de geologie, Expozitii, Muzeul de arta contemporana, Ateliere de urbanistica, Proiectul Green Bee, Gatim in restaurant, Muzeul Tehnic, Muzeul Antipa, Muzeul Satului, Cinema, Muzeul Aviatiei, Muzeul Militar etc

Organizam tabere si excursii: excursie de Halloween, excursie la delfinariu, excursie -picnic si tabere de vara : tabere de limba engleza si creatie.

Activitati extra:
Limba germana Curs Kikoos

METODA KIKUS pentru invatarea limbii germane a fost pusa la punct in anul 1998, dupa multi ani de cercetare si experimentare. Numele metodei este legat de Dr. Edgardis Garlin si echipa ei din Centrul pentru multilingvismul copiilor (zkm e.v.) München, Germania. KIKUS este prescurtarea expresiei KINDER IN KULTUREN UND SPRACHEN (Copiii în culturi si în limbi). Este un program integral, care stimuleaza si dezvolta multilingvismul precoce la copiii intre 3 si 10 ani
*se lucreaza in grupe 4-8 copii
*sedinta are 50 de minute
*sedinta este structurata astfel: 20 de minute acitivitati pe tema aleasa; fise,dezbateri,proiecte,povesti, 20 de minute jocuri si activitati de echipa si 10 minute evaluare.
*la fiecare 3 teme parcurse are loc o evaluare .

Dans

Copiii invata tainele baletului si a altor tipuri de dans.

Dezvoltarea libera, integrala si armonioasa a personalitatii copilului, sprijinind formarea autonoma si creativa a acestuia. Este implicat domeniul fizic, cel al motricitatii dar si cel al dezvoltarii senzoriale, al coordonarii. Se urmareste insusirea unor notiuni specifice baletului, utilizand limbajul adecvat miscarilor respective, executarea corecta, armonioasa si disciplinata a miscarilor. Ritmica ii dezvolta copilului simtul de a se misca in spatiu si timp. Il ajuta sa se deplaseze in spatiul scenic, in diverse directii (inainte, inapoi, lateral) si dupa diferite figuri geometrice (linie dreapta, curba, serpuitoare, cerc, patrat, oval, diagonala). Deasemenea baletul ajuta la dezvoltarea controlului asupra corpului (echilibru, coordonarea maini-picioare) si la dezvoltarea psihica prin exprimarea emotiilor prin miscare.

  • coordonare pe muzica
  • Dezvoltarea creativitatii
  • Dezvoltarea spiritului artistic
  • Dezvoltarea abilitatilor motrice

Dezvoltare emotionala(curs inclus in programa)

Inteligenta emotionala, in primul rand ,se referă la construirea vocabularul emoţiilor, precum şi la capacitatea copilului de a-şi recunoaşte propriile emoţii şi pe ale celor din jur.  Copilul va învăța cum să își exprime emoțiile într-un mod adecvat, și ce sa faca cu trăirile negative. De asemenea va învăța și să înțeleagă emoțiile celorlalți din ce în ce mai bine.

Cum ajutam copii sa se dezvolte emotional?

Prin joc: detectivul emotiilor,ce a patit ursuletul Mira? ,cum merge un om fericit? ce visam chiar acum?, emotiile au culori.

E frumos ,interactiv si rezultatele copiilor ne fac sa credem ca alegerea de a dezvolta acest curs a fost cea mai potrivita.

Educatie Muzicala(curs inclus in programa)

Acest curs le va imbogati repertoriul muzical, vor cunoaste notiuni teoretice elementare.

Copii impreuna cu doamna profesoara de muzica, acompaniati de pian  vor invata cantece pe care le interpreteaza si le danseaza.Cursul este plin de voie buna si entuziasm. Copiii sunt incantati sa descopere lumea notelor muzicale si a acestei arte.

  • dezvoltarea memoriei auditive
  • dezvoltarea creativitatii
  • dezvoltarea coordonarii
  • dezvoltarea simtului ritmic
  • dezvoltarea simtului artistic